You selfdestructive little girl (Anna)

Får migrän bara jag tänker på "nästa-steg-i-livet".. Jag har sen långt tillbaka vetat på ett ungefär vad jag vill göra med mitt liv men olika faktorer drar mig i olika riktningar hela tiden.. vad vill jag, vad är bäst,hur löser jag det, vilken ordning, vem, vad, hur, när, vart? tusen frågor och ingen som verkar kunna bli besvarad! Identitetskris maximus

Ambitioner (Jorunn Nilsdottir)

Idag har jag varit produktiv. Gjort bankärenden och promenerat vid den vackra strandpromenaden! Har dock också ätit två kexchoklad utan att vara sugen, sett en hel säsong Jersey Shore, smsbombat mina vänner, ätit tusen skagenröramackor pga av uttråkning ännu en gång, gjort mina behov, legat i min säng och målat mina naglar. Imorgon ska jag vara än mer produktiv. Imorgon ska jag............ TA ÖVER VÄRLDEN.
Jag saknar Nathalie!

men för i helvete (Annap)

Faaa-aaan för vintern. Har knappt hunnit blinka innan sommarn är över och nu är löven påväg att bli gula och jag fryser... JAG FRYSER!! helvete så jobbigt allt måste vara pz

google är min vän men jag har ingen ork att söka efter passande bild för jag fryser och är trött så jag antar att det får tas tag i later on så att siga... Jrn du glömde visst också? mhm remember the rules?

Soccer Fourteen (joRun Dmc)

Hej allihopa! Längesen, typ år sedan. Vad gör jag nu.. Jag är arbetslös! Om cirka 84 dagar är jag officiell bidragstagare. That's really charming. That will get you many smooches. Förtjänar jag det? Ibland! Just nu glider jag bara med, tycker nästan att jag förtjänar det, detta år har varit en ofrivillig bergodalbana. Tänk dig att du mår illa, du kanske är lite för full, och sätter dig på Lisebergs äckligaste åk. Inbjudande? You be the judge. Nae men hur som helst, vi är alltså nitton nu. Vi är i princip vuxna. Hur cp är inte det? Finns ingen i min ålderskull jag skulle ens på skämt kalla vuxen. Dock lär man sig saker hela tiden. Vad jag lärt mig efter denna sommar är att vuxna människor på arbetsplatser är små skitsnackande hoes, precis obokstavligt talat lika små som oss. Riktigt kul faktiskt. Detta kan ta bort den mesta lasten man känner för att växa upp och måsta leka mogen. Ingen orkar göra det. Vi inser nu att inte ens våra päron gör det. Nä, livet är en karusell. Man måste som bara acceptera att man sitter i den. Vad det än för stunden må vara för del av denna. Nu ska jag mysa med mig själv för jag äger, kram!

*UPPDATE*
ÖJ!! Förresten, VI började med familjen! VI SKULLE DRAGIT EN COPYRIGHT OMG!

The dead has awoken (anna)

Tja. Hittade just hit igen.. allt bra?
Kan börja med lite uppdatering:
Npa är numera i ett förhållande med en man. jag trode hon skulle välja en kvinna eller nått
Jorun glider på, kör sitt race i vanlig ordning
Jag har skramlat ihop vuxenpoäng i form av lägenhet och bil.
Ingen av oss röker numera malle.. förutom när vi lyxar till det lite extra. 10 kroner ÄR mycket!
Vi har alla lyckats ta oss igenom gumnasiet utan några större missöden och vi fick alla slutbetyg.. yey!
Nu är min stora fråga, get over it eller ta upp tyglarna och rida in hästen igen? ska vi KÖRA PÅ THIS SHIT IGEN?


RSS 2.0